Més esport
»
»
»
»
»
El jugador valencià Nacho Gómez, objectiu d’Inter Movistar

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Nacho Gómez
Nacho Gómez a un partit amb Aspil. / Foto: Ribera Navarra

El jugador valencià Nacho Gómez, objectiu d’Inter Movistar

Nacho Gómez a un partit amb Aspil. / Foto: Ribera Navarra

El futbol sala valencià continua amb el seu creixement, especialment des de la base. Cada vegada és més comú que jugadors de les escoles valencianes apleguen a Primera Divisió, i més encara amb l’ascens del Family Cash Alzira FS, que juga principalment amb futbolistes de la Comunitat. No obstant això, ells no són els únics que representen el nostre futbol sala a Primera Divisió.

Des de fa dos temporades, Nacho Gómez està a la màxima categoria amb l’Aspil Ribera Navarra. El jove jugador valencià es va formar a Maristas, i després d’un campionat d’Espanya excel·lent va firmar pel segon equip del Pozo Murcia i va ser convocat per la selecció espanyola Sub-19. Tot açò convidava a pensar que prompte tindria minuts a Primera, així va ser.

El 2021 Pato es va fixar en ell i va ser un habitual a les rotacions de Ribera Navarra. Este rendiment li ha servit per a mostrar-se a la Lliga i ara, segons David Candelas, hi ha un gran de la competició darrere d’ell: Inter Movistar. De nou Pato vol fitxar a un jugador que és jove, però que ja ha demostrat que té molta personalitat.

Por Golsmedia