Més esport
»
»
»
»
»
Marc Márquez es torna a caure en els lliures del Gran Premi dels Països Baixos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

Marc Márquez es torna a caure en els lliures del Gran Premi dels Països Baixos

La Moto GP va tornar a l’acció de nou aquest divendres a la vesprada per a disputar la transcendental P2 del TT Motul de Assen, que va caure de costat de Marco Bezzecchi (Mooney VR46 Racing Team), gràcies a un registre d’1.32.063. Dit crono li va valdre a l’italià, que també va dominar la P1, per a sotmetre a Jorge Martín (Prima Pramac Racing) i a un Jack Miller (Xarxa Bull KTM Factory Racing) que va marcar el temps per a entrar directament a la Q2 en els últims segons.

Al costat del francés i l’espanyol, també prendran partida en la Q1 Miguel Oliveira (CryptoDATA RNF Moto GP Team), Enea Bastianini (Ducati Lenovo Team), Franco Morbidelli (Monster Energy Yamaha Moto GP) i un Marc Márquez (Repsol Honda Team), que va patir la seua tretzena caiguda de la temporada, entre altres. Els protagonistes de la classe reina tornaran a eixir a pista durant el matí del dissabte amb motiu de la FP del TT Motul de Assen.

Per part seua, Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) va finalitzar 4t, a dues dècimes del millor temps de referència marcat pel seu compatriota, mentre que Maverick Viñales (Aprilia Racing) va tancar el Top 5, just per davant de Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha Moto GP). Aleix Espargaró (Aprilia Racing) va aconseguir finalitzar 7é, seguit de Brad Binder (Xarxa Bull KTM Factory Racing) i Lucca Marini (Mooney VR46 Racing Team). Alex Márquez (Gresini Racing Moto GP) va ser l’últim a aconseguir una passada directa a la Q2, en detriment de Johann Zarco (Prima Pramac Racing) i un sorprenent Raúl Fernández (CryptoDATA RNF Moto GP Team).

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor