Més esport
»
»
»
»
»
La Fórmula 1 prepara un sistema de generació d’energia més sostenible

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Los coches de la Fórmula 1 corriendo en el Gran Premio de Canadá. Foto: Fórmula 1.

La Fórmula 1 prepara un sistema de generació d’energia més sostenible

Los coches de la Fórmula 1 corriendo en el Gran Premio de Canadá. Foto: Fórmula 1.

La Fórmula 1 pot confirmar hui que posarà a prova un sistema de generació d’energia més eficient en el Gran Premi d’Àustria d’aquesta finalitat de setmana, amb una reducció estimada del 90% de les emissions de carboni en el funcionament del Pàdoc, Pitlane i l’àrea de transmissió de F1, en comparació amb el Gran Premi d’Àustria de l’any passat.

La prova s’està implementant a mesura que la F1 continua explorant solucions sostenibles per a impulsar esdeveniments en el futur, com a part de la seua estratègia més àmplia per a aconseguir  Net Zero per a 2030. En l’esdeveniment de Spielberg, s’utilitzarà un sistema baix en carboni per a alimentar tots els garatges i autocaravanes de F1, F1 Teams i la FIA, així com el Pit Wall, el Timing Room i el Centre Tècnic d’Esdeveniments de Fórmula 1 (ETC). ) on s’allotgen les operacions de radiodifusió en la via.

El sistema d’energia produirà suficient energia per a satisfer la demanda màxima i contínua durant el cap de setmana de la carrera i estarà alimentat per fonts més sostenibles, inclòs un biocombustible d’oli vegetal hidrotratado (HVO) i 600 m² de panells solars en el camp interior de la corba final en el Red Bull Ring, que proporcionarà aproximadament 2,5 MWh d’energia durant tot l’esdeveniment.

El pilot crearà un sistema d’operacions més eficient i sostenible, que no sols reduirà les emissions de carboni en aproximadament un 90% en les àrees energitzades, amb el potencial de reduccions encara majors, sinó que també farà que siga més fàcil i de confiança impulsar l’esdeveniment en eliminar el necessitat de Teams de proporcionar els seus propis generadors.

La prova permetrà que la Fórmula 1 recopile i analitze dades crucials que podrien conduir a la implementació d’un sistema més optimitzat en esdeveniments futurs. Marca l’últim desenvolupament de la F1 per a avançar cap a l’ús d’operacions d’energia més ecològiques en els caps de setmana de carrera i és un altre pas en el viatge de la F1 cap a Net Zero per a 2030.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor