Més esport
»
»
»
»
»
Quartaro es operat per la seua caiguda en els Països Baixos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Quartararo subido a su moto. Foto: Moto GP.

Quartaro es operat per la seua caiguda en els Països Baixos

Quartararo subido a su moto. Foto: Moto GP.

Abans d’arrancar amb el TT d’Assen, Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha Moto GP) va patir una caiguda pels carrers d’Amsterdam mentre entrenava fent ‘running’. Aquell incident li va provocar una fractura en el dit gros del peu esquerre. ‘El Diable’, bastant adolorit, es va mostrar competitiu durant el cap de setmana i es va veure recompensat amb un podi en el Tissot Sprint del dissabte.

No obstant això, durant la carrera del diumenge en ‘La Catedral’, el francés es va tornar a anar al sòl i es va ressentir de la seua lesió. Per això, Quartararo va decidir passar per quiròfan i aprofitar així les 5 setmanes d’aturada estiuenca per a recuperar-se al màxim i arribar a *Silverstone disposat a lluitar per tot.

El Monster Energy Yamaha Moto GP va comunicar a través de les xarxes socials com va ser la intervenció: «Els aficionats poden estar tranquils. L’operació a la qual s’ha sotmés Fabio Quartararo en el dit gros del peu esquerre ha anat bé. Ara es prendrà un llarg descans i tornarà més fort que mai. Tots li desitgem una ràpida recuperació».

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor