Més esport
»
»
»
»
»
Braulio Correal serà l’entrenador de l’Alzira FS a Primera Divisió

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Braulio Correal
Braulio Correal dirigint un partit. / Foto: Family Cash Alzira FS

Braulio Correal serà l’entrenador de l’Alzira FS a Primera Divisió

Braulio Correal dirigint un partit. / Foto: Family Cash Alzira FS

Ixe gol a dues dècimes del final de la pròrroga va portar al Family directament a la màxima categoria del futbol sala nacional. Després de l’ascens i els respectius actes protocol·laris, el Family Cash Alzira FS està immers en la planificació de la temporada 23-24, la banqueta de la qual seguirà dirigida per Braulio Correal, que afrontarà la seua setena temporada consecutiva al capdavant de l’equip, l’octava en total.

Correal (Alzira, 1978), entrenador Nivell III, va tornar a Alzira en 2017 per a agafar un equip que en aquells dies estava Tercera Divisió. Dos anys després, l’equip va ascendir a Segona Divisió després de guanyar la lliga de Tercera, la de 2a B i, a més, imposar-se en el Playoff d’ascens. Des de llavors, pandèmia pel mig, el tècnic alzireny i el seu cos tècnic havien assentat a l’equip en Segona després d’ixes dues temporades inicials marcades pel coronavirus.

En la 21-22, encara que l’objectiu de la permanència es va mantindre, el Family va aconseguir classificar-se per a la promoció d’ascens. Un any després d’aquella primera participació, en la qual va caure en la volta de les semifinals en Antequera, l’equip alzireny ha aconseguit el somni d’ascendir a Primera Divisió, després d’un exigent Playoff d’ascens davant O Parrulo i Burela, dos equips als quals, casualment, no havia aconseguit batre durant la competició de lliga.

La marxa de Correal com a tècnic va arrancar en 2010, precisament a l’Alzira FS, on va posar fi a una longeva carrera com a jugador, en la qual va pivotar entre les antigues Nacional A i B. Dins del 40×20, el alzireny ja destacava per la seua intel·ligència, la seua capacitat organitzativa i la seua peculiar visió del joc, unes qualitats que donaven com a resultat un lideratge que, hui dia, imprimeix des de la banda.

La 23-24 no serà la primera temporada del tècnic alzireny en Primera, ja que ja va tindre la seua experiència amb el Llevant en l’elit, A més, el seu pas pel filial granota, amb qui també va guanyar la lliga de Tercera, Sucro Cullera i Xátiva completen una trajectòria de tretze campanyes com a entrenador que donen pas a una de les més il·lusionants: a casa i en Primera.

Text: Family Cash Alzira FS

Por Golsmedia