Més esport
»
»
»
»
»
Max Verstappen aconsegueix la pole i Alonso eixirà en la setena posició

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Fernando Alonso estrechando la mano de Max Vertappen. Foto: Aston Martin F1.

Max Verstappen aconsegueix la pole i Alonso eixirà en la setena posició

Fernando Alonso estrechando la mano de Max Vertappen. Foto: Aston Martin F1.

Max Verstappen va aconseguir tres poles seguides per al Gran Premi d’Àustria amb una gran actuació de qualificació en el Red Bull Ring, superant a la parella de Ferrari Charles Leclerc i Carlos Sainz en una sessió plena d’acció. Verstappen va superar els temps de tornada eliminats en la Q1 i la Q2, amb molts pilots, inclòs el seu company d’equip en Red Bull, Sergio Pérez, que es va eixir dels límits de la pista, per a arribar al top 10 i aconseguir el seu esforç de 1m 04.391s per a agarrar la pole.

Pérez va estar absent de la batalla de la Q3 després d’abandonar en la segona fase amb temps eliminats successius, deixant als Ferrari actualitzats per a portar la baralla a Verstappen; Leclerc es va perdre per només 0.048 segons després d’una volta final agressiva.

Sainz va ocupar el tercer lloc, una altra dècima i mitja a la deriva, amb Lando Norris brindant una actuació estel·lar en el seu actualitzat McLaren per a assegurar un lloc en la segona fila, negant el Mercedes de Lewis Hamilton i l’Aston Martin de Lance Stroll i Fernando Alonso.

Una quantitat particularment gran de temps de tornada eliminats, el tema recurrent de la qualificació, va conduir a algunes eixides dramàtiques en la Q2, amb George Russell incapaç de recuperar-se d’una violació dels límits de la pista en el camí al 11é en el seu Mercedes, just per davant del Alpine d’Esteban Ocon.

Oscar Piastri va haver de conformar-se amb el lloc 13 en la segona de les màquines McLaren, sense el luxe del paquet d’actualització del seu company d’equip Norris, mentre que Valtteri Bottas va ser el més ràpid dels Alfa Romeo en el lloc 14, malgrat una virolla salvatge en la Q1.

Però el titular de la Q2 va ser l’eliminació de Pérez després de perdre els seus dos temps de tornada per sobrepassar les línies blanques, deixant-lo en el lloc 15 i enfrontant-se a una altra recuperació el dia de la carrera després de situacions similars a Mònaco, Espanya i el Canadà.

Text: Fórmula 1

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor