Més esport
»
»
»
»
»
Dura derrota d’Espanya enfront de Bèlgica

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
RFEH
Foto: RFEH.

Dura derrota d’Espanya enfront de Bèlgica

Foto: RFEH.

Tan sols nou dies transcorrien des de la victòria d’Espanya davant Gran Bretanya en l’últim partit de FIH ProLeague a Anglaterra. Hui, l’escenari era un altre, Bèlgica era l’escenari de la primera trobada dels quatre que disputarà el conjunt de Max Caldas.

Espanya començava el partit de la millor manera possible. En el minut tres, una gran jugada col·lectiva que començava amb una gran recepció de flic per part de Bruno Font dins de l’àrea belga era culminada per Álvaro Iglesias després d’una gran pilota posada per Jordi Bonastre. (1-0).

La dinàmica anava a donar-se la volta ràpidament. Els belgues reaccionarien ràpid i empatarien dos minuts més tard, després d’aprofitar un desafortunat rebutge la defensa espanyola. Wegnez era l’encarregat de posar el (1-1). L’empat donaria confiança a l’equip local i deixaria tocat a Espanya. Als onze minuts, Van Aubel aprofitant un rebot a escassos centímetres de la porteria espanyola, permetria a Bèlgica donar-li la volta a l’electrònic. (2-1).

Espanya no podria reaccionar en el segon quart. Bèlgica per part seua, va fer valdre la seua efectivitat de cara a porteria. En tres arribades, una jugada col·lectiva i dos penals córner, Hendrickx per partida doble i Lauypert donarien més avantatge als belgues arribats al descans. (5-1).

Després del descans la tònica de la trobada va ser totalment diferent. Els de Max Caldas van imposar el seu estil de joc des dels primers compassos de joc. Van allunyar a Bèlgica de la seua porteria, van dominar i van tindre diverses ocasions per a reduir la distància en el marcador. Però a vegades no és suficient, i quan millor estava Espanya, una jugada dels ‘redlions’ per banda dreta acabava amb un coreà de Wegnez que es colava entre les cames de Adrián Rafi. (6-1). A cinc minuts per al final, Dohmen posaria el (7-1). Encara hi hauria temps per a un gol més, Joaquin Menini amb un colpege duríssim deixaria el definitiu (7-2).

El diumenge Espanya tindrà una nova oportunitat per a rescabalar-se d’aquesta derrota, a Bèlgica davant l’actual campiona del món Alemanya.

Por Golsmedia

Categorías Més esport