Més esport
»
»
»
»
»
Carlos Saiz va perdre dos posicions per la sanció pels límits de pista

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
sainz
Carlos Sainz en pista durante el Gran Premio de Australia. Foto: Scuderia Ferrari.

Carlos Saiz va perdre dos posicions per la sanció pels límits de pista

Carlos Sainz en pista durante el Gran Premio de Australia. Foto: Scuderia Ferrari.

La FIA ha publicat la classificació final dels resultats del Gran Premi d’Àustria després que es dictaren una sèrie de sancions retrospectives per infraccions dels límits de la pista. Carlos Sainz i Lewis Hamilton són dos dels pilots que descendeixen en la nova classificació, amb Lando Norris elevat al quart lloc mentre que Fernando Alonso i George Russell també ascendeixen en els resultats.

La nova classificació s’ha publicat després que la FIA sancionara a huit pilots després de la conclusió de la carrera en el Red Bull Ring, que va ser guanyada per un dominant Max Verstappen, amb Charles Leclerc de Ferrari i Sergio Pérez de Red Bull arribant a casa en segon i segon lloc. tercer respectivament.

Aston Martin havia presentat una protesta per la classificació provisional poc després de la trobada de 71 voltes a Àustria, on diversos altres pilots ja havien rebut sancions per infringir els límits de la pista. Una nota adjunta dels comissaris en aqueix moment explicava que «havent pres coneixement de l’existència d’una sèrie de voltes eliminades (a causa de la superació dels límits de la pista) que van cridar la nostra atenció després de rebre la protesta», el panell «ha sol·licitat a Race Control per a realitzar una conciliació de totes les voltes eliminades amb penalitzacions aplicades”.

Més tard, els comissaris van confirmar la protesta de Aston Martin i van dir que s’aplicarien sancions addicionals per excedir els límits de la pista a la classificació final. Segons els comissaris, les sancions retroactives s’han aplicat de la següent manera:

Per quatre infraccions, una sanció de temps de cinc segons; per cinc infraccions, una sanció de 10 segons.

Després s’ha permés un “reset” per l’excessiu nombre d’infraccions. Es reinicia el còmput d’infraccions. Després d’altres quatre infraccions, s’aplicarà una sanció de cinc segons; després de cinc, una penalització de temps de 10 segons.

Els comissaris també van agregar que «recomanen encaridament» que es trobe una solució als límits de la pista en el circuit de Spielberg.

Les sancions imposades després de la carrera íntegrament són les següents:

Carlos Sainz – 10 segons de penalització.
Lewis Hamilton – 10 segons de penalització.
Pierre Gasly – 10 segons de penalització.
Alex Albon – 10 segons de penalització.
Esteban Ocon – 5 segons de penalització.
Esteban Ocon – 10 segons de penalització.
Esteban Ocon – 5 segons de penalització.
Esteban Ocon – 10 segons de penalització (30 segons en total per a Ocon).
Logan Sargeant – 10 segons de penalització.
Nyck de Vries – 10 segons de penalització.
Nyck de Vries – penalització de temps de 5 segons (15 segons en total per a de Vries).
Yuki Tsunoda – penalització de 5 segons.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor