Més esport
»
»
»
»
»
Rubi és la primera renovació del Family Cash Alzira FS

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Rubi
Rubi Sánchez al partit del playoff davant Burela. / Foto: Alzira FS

Rubi és la primera renovació del Family Cash Alzira FS

Rubi Sánchez al partit del playoff davant Burela. / Foto: Alzira FS

Després de la renovació del tècnic alzireny en la banqueta del Family, arriba la primera confirmació de la plantilla per a la 23-24. Rubén Sánchez Izquierdo seguirà en el conjunt alzireny una temporada més. Va arribar en l’estiu de 2021 per a reforçar la parcel·la defensiva i, a més, aportar la seua faceta com a golejador, alguna cosa que ha complit amb escreix. Ara, als seus 32 anys, complirà el somni de jugar en Primera

Ho havia intentat fins a quatre ocasions prèviament: va jugar un Playoff amb l’Hèrcules Sant Vicent, dos amb l’Elx i un amb el Family. En ixes experiències va estar molt a prop, però l’ascens no va arribar. Tan a prop com en la seua etapa amb ElPozo superada la vintena, que va ser convocat amb el primer equip, però sense minuts en pista.

A la cinquena va haver de ser. Ixe gol a la vora de la botzina, que va embogir a un caldejat Palau d’Esports, obria les portes de la màxima categoria. Una porta que Rubi creuarà per a complir el seu major somni esportiu després de convertir-se, com l’havien definit alguns mitjans durant la prèvia de la promoció, en “un especialista dels Playoffs”.

El d’Ibi destaca per ser un jugador compromés, treballador i amb una fortalesa descomunal. A més de la solidesa defensiva, en les dues últimes temporades amb el Family Cash, el tancament ha alimentat el seu sobrenom del canoner d’Ibi amb més de 30 gols signats, fins i tot en la 21-22 va ser el segon màxim golejador de l’equip amb 17 dianes.

El bar

El projecte del Family Cash Alzira ha crescut amb el pas de les temporades. Si bé, la majoria del planter ha tingut altres quefers fora del 40×20. Rubi és un d’ells. El d’Ibi ha compaginat la seua carrera esportiva amb el bar que regenta a la seua ciutat natal. Els seus dies arranquen d’hora, quan el sol ni tan sols ha tingut a bé estampar els seus primers.

Text: Family Cash Alzira FS

Por Golsmedia