Més esport
»
»
»
»
»
Fernando Alonso es queixa de la falta de ritme d’Aston Martin a Àustria

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Fernando Alonso con el equipaje de Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Fernando Alonso es queixa de la falta de ritme d’Aston Martin a Àustria

Fernando Alonso con el equipaje de Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Fernando Alonso ha demanat a Aston Martin que comprenga el seu dèficit de ritme en el Gran Premi d’Àustria després que no va poder acabar en el podi per tercera vegada aquesta temporada.

Havent obtingut sis resultats entre els tres primers en les seues primeres huit carreres amb Aston Martin, l’espanyol no va poder causar una bona impressió en la batalla pel lideratge durant el cap de setmana de Spielberg, deixant a Red Bull i Ferrari per a lluitar al capdavant. Al final de tot, Alonso va arribar a casa en un distant sisé lloc, que es va convertir en cinqué després de les sancions posteriors a la carrera per violacions dels límits de la pista, amb el seu company d’equip Lance Stroll en desé lloc, que es va convertir en nové per la mateixa raó.

En reflexionar sobre l’acompliment de Aston Martin, Alonso va dir: “Per a ser honest, no va ser gens dolent amb l’acte, però no vam ser prou ràpids. L’equilibri es va sentir bé, tot es va sentir bé, però lluitem tot el cap de setmana.

“Va ser el mateix l’any passat, Aston no va ser súper ràpid a Àustria, Haas va ser molt ràpid i també ho van ser enguany, per la qual cosa hi ha una espècie de similitud en l’acompliment d’alguns equips. Hem d’entendre per què així l’any que ve no venim ací i som lents una altra vegada”.

Quan se li va preguntar si l’equip de Silverstone potser havia sigut una mica conservador amb el seu enfocament de l’esdeveniment Sprint, Alonso va suggerir que vindran més quan el format torne a Bèlgica a fins de mes. “Un mai sap com abordar aquests caps de setmana de Sprint, és un territori una mica desconegut per a tots, però estem aprenent”, va comentar. “A Spa, en la pròxima oportunitat, esperem estar més preparats”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor