Més esport
»
»
»
»
»
Els pilots espanyols aconsegueixen grans resultats en el Júnior GP

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Joel Esteban celebrando su victoria en el podio. Foto: Moto GP.

Els pilots espanyols aconsegueixen grans resultats en el Júnior GP

Joel Esteban celebrando su victoria en el podio. Foto: Moto GP.

El Campionat Finetwork FIM Júnior GP va tornar a l’acció diumenge passat en el *Autódromo Internacional de l’Algarve per a disputar la quarta ronda de la campanya 2023. En la categoria Junior GP, Xabier Zurutuza (MTA Júnior Team) i Joel Esteban (Aspar Júnior Team) van protagonitzar carreres excel·lents per a emportar-se les victòries en joc, mentre que Senna Agius (Liqui Moly Husqvarna Intact GP Júnior Team) va aconseguir un perfecte doblet en el Campionat d’Europa de Moto 2. Dodo Boggio (Aspar Júnior Team) i Daniel Muñoz (SP57 Racing Team) també van assaborir el dolç sabor de la victòria en situar-se en l’escaló més alt en les carreres de la European Talent Cup i del Campionat d’Europa d’Estoc.

En la primera carrera del dia, els pilots del Júnior GP van aconseguir fer història gràcies a un Xabier Zurutuza que va aconseguir la victòria en l’últim sospir. El pilot del MTA es va sobreposar a una penalització que li va fer partir des de la vint-i-cinquena posició, i a una ‘long lap’ per a superar a Tatchakorn Buasri (Honda Racing Thailand) en l’última corba. Lucca Lunetta (AC Racing Team) també va superar uns certs problemes previs a la carrera i es va situar dins del podi.

En la segona carrera del dia, Joel Esteban va protagonitzar una actuació espectacular que li va permetre aconseguir la victòria. El pilot del Aspar Júnior Team es va recuperar d’un error en la primera corba i va superar a Ángel Piqueras (Estrella Galícia 0,0) i David Almansa (Finetwork Mir Racing Team).

Portimão només va celebrar una carrera de la European Talent Cup el diumenge, però va ser més que suficient per a mantindre contents als aficionats. Dodo Boggio es va fer amb la victòria de manera sensacional, aprofitant la caiguda del seu company d’equip, Màxim Quiles, en l’última volta per a arrabassar-li el triomf. Després d’haver experimentat una sequera de podis en 2023, incloent dos quarts llocs consecutius, l’italià va tornar a l’escaló més alt, mentre que Casey O’ Gorman, que eixia 30é, i el vigent Campió Guido Pini li van acompanyar en el calaix. La tensió dels últims minuts també va servir perquè l’absent Brian Uriarte no perdera terreny en la lluita pel títol, ja que l’espanyol segueix per darrere de Quiles per un punt.

TEXT: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor