Més esport
»
»
»
»
»
Marc Tolrà ix del Llevant UD FS i fitxa per Santa Coloma

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Marc Tolrà
Marc Tolrà fitxa pel Santa Coloma. / Foto: Indústries Santa Coloma

Marc Tolrà ix del Llevant UD FS i fitxa per Santa Coloma

Marc Tolrà fitxa pel Santa Coloma. / Foto: Indústries Santa Coloma

Marc Tolrà és la segona incorporació al primer equip d’Indústries Santa Coloma. Amb 32 anys d’edat i una llarga trajectòria en el futbol sala de màxim nivell en equips com el Barça, Osasuna, Benfica i ElPozo Murcia, recala en el nostre club procedent del Llevant signant contracte per dues temporades.

Després de passar el pertinent reconeixement mèdic, ha sigut presentat oficialment en el Pavelló Nou, la que serà la seua ‘oficina de treball’ com a mínim fins al 2025. Es tracta d’un jugador contrastat que aportarà experiència a la plantilla. Tolrà ha explicat perquè va decidir fitxar per Indústries Santa Coloma “volia tornar a casa després de cinc anys fora. A partir d’ací, tot ha sigut molt fàcil, perquè volia jugar en un club que em fera il·lusió. Com li vaig dir al president en el seu moment, serà senzill entendre’ns, tinc moltes ganes de vindre, de jugar ací i d’estar a casa. A més, jo tinc molt bona relació amb Xavi Closas i amb Álex Verdejo. Tot es donava i no va haver-hi dubtes. Feia temps que no tenia tanta il·lusió.”

Marc Tolrà, ha guanyat una Lliga, una Copa d’Espanya i dues Copes del Rei, sempre amb el Barça en dues etapes diferents. La seua arribada permetrà reforçar la posició de tancament. El jugador ha manifestat “jo tinc passió per jugar i per guanyar. En cada partit vull guanyar el que passa és que l’esport per diferents circumstàncies et pot portar a disputar una final de Lliga i perdre-la en els penals i un any després a baixar de categoria com m’ha passat a mi amb el Llevant. Jo vull jugar play-off i Copa perquè és el millor per al club i per als jugadors. La meua motivació és aquesta perquè em dona la capacitat de ser un dels millors.”

Per part seua, el president d’Indústries Santa Coloma, Vicenç Garcia, ha valorat la incorporació de Marc Tolrà “és un jugador que ens aportarà l’experiència necessària per a fer ixe salt de qualitat que necessitem després de dos anys en què ens hem quedat molt prop d’aquestos objectius. Amb aquest reforç i el fitxatge d’un jugador més en la faceta ofensiva donarem per tancada la plantilla. Estem molt satisfets de com s’ha desenvolupat aquest mercat.”

Text: Indústries Santa Coloma

Por Golsmedia