Més esport
»
»
»
»
»
El circuit de Xest estrenarà asfalt en l’últim Gran Premi de 2023

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Pilotos conduciendo en el Ricardo Tormo. Foto: Ricardo Tormo.

El circuit de Xest estrenarà asfalt en l’últim Gran Premi de 2023

Pilotos conduciendo en el Ricardo Tormo. Foto: Ricardo Tormo.

El traçat valencià estrenarà asfalt per a l’últim Gran Premi de la temporada 2023 al novembre. Durant les últimes setmanes s’han dut a terme els treballs topogràfics de planimetria per a identificar sots, irregularitats, enfonsaments i xicotets punts d’acumulació d’aigua que requereixen un tractament previ al reasfaltat.

D’aquesta manera s’actuarà especialment en l’eixida de les corbes un, Corba Jorge Martínez Aspar, i 14, Corba Adrián Campos, amb un fresat més profund i amb la demolició dels actuals pianos i la construcció d’uns nous més amples i amb un nou format proposat per la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) i aprovat per la d’Automobilisme.

Així mateix, es renovarà part de la xarxa de drenatge per a garantir la ràpida eixida de l’aigua en cas de pluja i el rampell assecat de la pista. Després del reasfaltat es procedirà a repintar totes les superfícies necessàries i a instal·lar els cablejats de cronometratge i banderes digitals de la pista.

L’asfalt que es retirarà i renovar data de l’estiu de 2012. Des de llavors el Circuit ha completat onze temporades de competició plagades d’activitat i amb moments inoblidables com el comiat de Valentino Rossi en 2021, els títols de Marc Márquez (Repsol Honda Team) en 2013 i 2017, el de Jorge Lorenzo en 2015 i el de Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) en 2022.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor