Més esport
»
»
»
»
»
El Family Cash Alzira FS renova a Joan Miguel fins 2026

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Joan Miguel
Joan Miguel renova amb el Family. / Foto: Alzira FS

El Family Cash Alzira FS renova a Joan Miguel fins 2026

Joan Miguel renova amb el Family. / Foto: Alzira FS

Rubi, Castejón -en qualitat de cedit- i ara Joan Miguel. El Family Cash Alzira FS ja té confirmats tres efectius per a la seua experiència en la màxima categoria del futbol sala nacional. El tancament, de tan sols 21 anys, es compromet amb el club alzireny per a les pròximes tres temporades. Joan Miguel, que va arribar fa un any procedent de Mengíbar, ha sigut una peça important en la recta final del campionat.

El jove cullerense va iniciar la seua carrera esportiva en Maristes Cullera, on va estar fins a l’últim any de juvenil. Posteriorment, va defensar la samarreta blaugrana en el Llevant de la Divisió d’Honor. A més, abans de passar a sènior, Joan Miguel era habitual en les convocatòries de la Selecció Valenciana. També ha acumulat citacions de la Selecció Espanyola sub19. En la 21-22, Joan va estar en Mengíbar, just abans de fitxar pel Family.

El tancament ha tingut una temporada plena d’aprenentatge en el Palau. La bona actitud, l’aprenentatge i el treball han sigut part del seu èxit de la temporada, en la qual ha acabat com una peça rellevant dins de l’equip. Joan va quallar una gran actuació en el tercer partit de la semifinal davant O Parrulo, en el qual es va encarregar d’aportar l’oxigen i la intensitat suficient en defensa per a aconseguir el triomf.

Dies més tard, ja en la volta de la final enfront de Burela, Joan Miguel va deixar el seu nom en la història del club alzireny amb l’assistència del gol de l’ascens. En els dies posteriors, en els mitjans, va reconéixer “no saber quant temps quedava” quan li va fer arribar la bola a Sena perquè anotara mancant 0.2, una xifra que ha donat nom a una de les corbes del Palau d’Esports en la campanya d’abonaments de la 23-24.

Text: Family Cash Alzira FS

Por Golsmedia