Més esport
»
»
»
»
»
Fernando Alonso puntua en una carrera molt complicada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Fernando Alonso concentrado en la carrera. Foto: Aston Martin.

Fernando Alonso puntua en una carrera molt complicada

Fernando Alonso concentrado en la carrera. Foto: Aston Martin.

Un dia desafiador en el circuit de Silverstone que atorga sis punts mentre Fernando lluita des del P7 fins al P7 en la graella. Lance, per part seua, acaba fora dels punts després d’una penalització tardana.

Els núvols estaven espessos i baixes sobre el nostre circuit de casa, però la pluja no es va materialitzar durant un Gran Premi en el qual un cotxe de seguretat virtual es va convertir en un cotxe de seguretat, la qual cosa va proporcionar un moment oportú perquè els nostres dos pilots entraren en boxs.

Fernando va començar la carrera amb neumàtics mitjans usats ​​i es va obrir camí entre els cinc primers després d’haver perdut l’oportunitat d’entrar en boxs abans que es desplegara el cotxe de seguretat. Després va aprofitar l’oportunitat per a canviar a neumàtics blans usats ​​​​i va acabar la carrera seté al costat de la bandera a quadres.

Lance també va començar la carrera amb neumàtics usats ​​mitjans i va aprofitar l’oportunitat per a entrar en boxs amb neumàtics usats ​​blans quan va aparéixer el Virtual Safety Car. No obstant això, es va quedar fora de la contesa pels punts al final i va rebre una penalització de cinc segons pel seu paper en una col·lisió cap a les etapes finals de la carrera.

«Hui maximitzem la carrera i vam obtindre el seté lloc en un cap de setmana difícil per a l’equip. Crec que manegem bé la nostra estratègia i vam fer les decisions correctes durant la carrera. Necessitem analitzar el cap de setmana com un tot, però no estem preocupats». sobre aquest resultat». Fernando elogia a l’equip d’estratègia per les seues crides durant la carrera, ja que va tornar a casa amb punts. Malgrat la falta de competitivitat en comparació amb els principals candidats, diu que no hi ha preocupació, però hi ha treball per fer.

Text: Aston Martin

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor