Més esport
»
»
»
»
»
Max Verstappen torna a guanyar en Silverstone i entra en la història

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Verstappen celebrando la victoria. Foto: Red Bull.

Max Verstappen torna a guanyar en Silverstone i entra en la història

Verstappen celebrando la victoria. Foto: Red Bull.

Una escapada deslluïda de la pole position va veure a Verstappen perdre inicialment davant l’impressionant McLaren de Lando Norris, qui va prendre la davantera en la seua carrera de casa des de la segona posició en la graella, deixant al campió del món jugant als daus amb el germà McLaren d’Oscar Piastri en l’obertura.

De tornada al capdavant en la Volta 5, Verstappen no va tornar a liderar, però va haver de resistir la pressió des de darrere en un reinici del Safety Car abans de reclamar la seua segona victòria en Silverstone, però la seua primera victòria en el Gran Premi de Gran Bretanya, la primera que havia arribat en el Gran Premi del 70 Aniversari de 2020.

Aqueixa va anar també l’onzena victòria consecutiva de Red Bull, que es remunta a Abu Dhabi 2022, i la sisena consecutiva de*Verstappen, el pilot holandés es va convertir en el cinqué corredor de F1 en la història a aconseguir aqueixa gesta, juntament amb els seus companys campions Alberto Ascari, Michael Schumacher, Sebastián Vettel i Nico Rosberg. Amb la victòria de Verstappen, Red Bull va empatar el rècord històric de McLaren d’11 victòries consecutives establit en 1988.

“Per descomptat, molt feliç que tornàrem a guanyar”, va dir Verstappen. “Vull dir, 11 victòries seguides per a l’equip, crec que és bastant increïble, però hui no va ser senzill. Vaig estar una mica a la deriva el dijous amb el màrqueting, i vaig sentir que també l’estava fent al principi, la qual cosa no va ser molt bo».

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor