Més esport
»
»
»
»
»
Els resultats de Fernando Alonso i Carlos Sainz en els lliures del Gran Premi d’Hongria

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Fernando Alonso con el equipaje de Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Els resultats de Fernando Alonso i Carlos Sainz en els lliures del Gran Premi d’Hongria

Fernando Alonso con el equipaje de Aston Martin. Foto: Aston Martin.

George Russell va marcar el ritme en una primera hora de carrera afectada per la pluja a Budapest, amb el britànic encapçalant la taula de temps per davant del McLaren d’Oscar Piastri i el Aston Martin d’ocasió Stroll, mentre que Sergio Pérez va caure al principi de la sessió.

Molts pilots van optar per quedar-se en el garatge a mesura que empitjoraven les condicions, abans que Valtteri Bottas i la parella de Williams d’Alex Albon i Logan Sargeant establiren els primers temps de la sessió. Tanmateix, això va ser abans que Carlos Sainz girara contra la barrera a l’eixida de la corba 3. Si bé es van traure més banderes roges, Sainz va poder posar-se en marxa, però no sense patir danys menors en el seu nou aleró davanter. Amb més de 10 minuts per al final, la sessió es va reiniciar una vegada més, amb Nico Hulkenberg inicialment anant més ràpid.

Stroll va ser el tercer més ràpid per a Aston Martin, per davant del McLaren de Lando Norris, nouvingut del seu primer podi de la temporada en Silverstone, amb el company d’equip de Stroll, Fernando Alonso, en cinqué lloc.

D’altra banda, Charles Leclerc va obrir el camí per poc en una segona sessió de pràctica plena d’acció a Budapest, mentre el pilot de Ferrari marcava el ritme per davant del veloç McLaren de Lando *Norris i el veloç Alpine de Pierre Gasly.

El Aston Martin de Fernando Alonso, que va obtindre la primera victòria de la seua carrera a Budapest en 2003, es va situar entre els dues Alfa Romeo en huité lloc i va acabar per davant del seu compatriota, Carlos Sainz, qui va ser dècim en l’altre Ferrari.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor