Més esport
»
»
»
»
»
Així està la classificació de veterans de Pilota Grossa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Veterans Pilota Grossa
Els veterans de la modalitat Pilota Grossa. / Foto: Federació de Pilota Valenciana

Així està la classificació de veterans de Pilota Grossa

Els veterans de la modalitat Pilota Grossa. / Foto: Federació de Pilota Valenciana

El V campionat autonòmic de Pilota Grossa va viure una nova jornada de competició el passat diumenge 23 de juliol a la localitat de Parcent.

En aquesta es varen donar resultats que varen comprimir més la classificació, deixant tot obert de cara a l’última jornada regular, la qual es disputarà el diumenge 6 d’agost en la seu de l’Abdet.

El CPV Murla, que fins el moment havia guanyat totes les seues partides, va perdre contra els seus dos perseguidors més propers, CPV Abdet B  i CPV Abdet C.

Aquest últim va viure una jornada redona, ja que va aconseguir el pleno de victòries per tal d’arribar a l’última jornada amb l’esperança d’escalar posicions i avançar als seus companys de club CPV Abdet B. Encara que estos no ho ficaran gens fàcil, en l’última jornada també varen vèncer en tres de les quatre partides, mostrant un gran nivell de joc.

Finalment el CPV Parcent es col·loca en quarta posició, seguit del CPV Abdet A, i haurà de fer una última jornada perfecta si vol aconseguir evitar al primer classificat en la fase de semifinals.

A través del següent enllaç es pot accedir al calendari de competició:

https://fedpival.es/static/pdf/2023/07/CALENDARI_CAMPIONAT_V_AUTONMIC_DE_PILOTA_GROSSA_CATEGORIA_VETERANS.pdf

Text: Federació de Pilota Valenciana

Por Golsmedia