Més esport
»
»
»
»
»
El Family Cash Alzira FS aconsegueix cedits a Joaki i a Carlos Gómez

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Joaki i Carlos Gómez
Joaki i Carlos Gómez arriben cedits del Palma Futsal. / Foto: Family Cash Alzira FS

El Family Cash Alzira FS aconsegueix cedits a Joaki i a Carlos Gómez

Joaki i Carlos Gómez arriben cedits del Palma Futsal. / Foto: Family Cash Alzira FS

A menys d’una setmana perquè arranque la pretemporada, el Family Cash Alzira tanca la seua plantilla amb la incorporació de Carlos Gómez i Joaki. Tots dos cedits per Palma Futsal. El primer, malgrat la seua joventut, ha passat la temporada en el primer equip mallorquí. El segon, per part seua, ha desenvolupat la seua activitat a Ceuta, on ha coincidit amb Hugo Alonso, i ha signat 27 gols.

Carlos Gómez va nàixer en 2001 en Olías de Rei. Allí va començar la seua trajectòria futsalera. A la meitat de la seua etapa juvenil, el jove toledà va volar cap a Palma per a jugar en el Divisió d’Honor. Després, va defensar la samarreta de Calvià, amb qui va gaudir, a més, de la Segona Divisió. El curs més recent l’ha passat amb el primer equip del Palma Futsal, vigent campió de la Champions.

Joaquín Gutiérrez Vázquez va començar en el Fisiomedia Manacor. Als 11 anys va canviar el futsal pel futbol, fins a la majoria d’edat, que va tornar al parquet. Amb 27 gols en la maleta en la 22-23, anotats amb UA Ceutí, aterra Joaki en el Family Cash Alzira. Encara que el seu registre de dianes és més ampli. En l’anterior, amb Noia, va signar 22. A més, ja sap el que és jugar i marcar en Primera Divisió. Ho va fer amb un UMA Antequera, amb qui va perforar fins a 13 ocasions la porteria rival.

Text: Family Cash Alzira

Por Golsmedia