Més esport
»
»
»
»
»
Carlos Sainz és el més ràpid en els lliures del Gran Premi de Bèlgica

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
carlos-sainz
Carlos Sainz celebra el podio con sus mecánicos. Foto: Scuderia Ferrari.

Carlos Sainz és el més ràpid en els lliures del Gran Premi de Bèlgica

Carlos Sainz celebra el podio con sus mecánicos. Foto: Scuderia Ferrari.

Carlos Sainz va encapçalar la taula de temps en la primera, i única, sessió d’entrenaments del cap de setmana del Gran Premi de Bèlgica, ja que l’espanyol va obrir el camí en un Spa-Francorchamps xopat per davant dels McLaren d’Oscar Piastri i Lando Norris.

Amb només una hora de carrera abans de la qualificació més tard hui sota les noves regles revisades del format Sprint, els pilots van ser rebuts en una pista mullada, i molts van optar per utilitzar els pneumàtics de pluja complets mentre la pluja continuava caient en el circuit.

Després de 10 minuts de carrera, només sis pilots havien marcat un temps, i Alex Albon va sobreviure a un bloqueig en la chicane de la parada d’autobús per a després marcar la volta més ràpida. Però la pluja va començar a intensificar-se, i tots els pilots van optar per romandre en el pit lane, esperant que les condicions milloraren.

No obstant això, després d’altres set minuts d’espera, diversos pilots van eixir a pista, encapçalats pel Ferrari Sainz. I va ser l’espanyol el que va marcar el ritme en els intermedis, avantatjant en més de mig segon al McLaren de Piastri.

Després va arribar la primera bandera roja del cap de setmana, amb Logan Sargeant xocant contra la barrera en Els Blegues. El conductor estatunidenc va parlar per radi per a dir que no podia girar l’acte, i les repeticions mostraven que el FW45 seguia recte, malgrat els millors esforços de Sargeant per a girar el volant.

No obstant això, durant el temps que els pilots van passar en el garatge mentre els agutzils retiraven el Williams de Sargeant, la pluja es va intensificar. Això va significar que fins i tot quan es va reiniciar la sessió, tots els pilots van optar per romandre en el garatge per la resta de la pràctica.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia