Més esport
»
»
»
»
»
Alonso i Sainz analitzen els resultats de la seua carrera a Bèlgica

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Fernando Alonso con el equipaje de Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Alonso i Sainz analitzen els resultats de la seua carrera a Bèlgica

Fernando Alonso con el equipaje de Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Sainz es va travar en l’eixida i va xocar amb Piastri que intentava llançar-se per l’interior de la corba 1. Això va deixar a l’espanyol amb forts danys en la carrosseria, i després d’intentar córrer amb ella, finalment es va retirar després de caure per la corba. camp. Això va deixar a Leclerc com l’únic cotxe escarlata en disputa, i després de perdre davant la parella de Red Bull, el pilot monegasc semblava relativament còmode en la P3. Tenia a Hamilton en la seua zona DRS després de les segones parades, però va saber traure un buit i des d’allí va arribar al final de forma serena per al seu tercer podi de la temporada.

«No de la forma en què volia acabar la primera part de la temporada. Hamilton es va quedar arrere de Pérez i ho vaig atacar per dins. Després va vindre el contacte amb Oscar i això va ser tot, un incident de carrera, però al meu entendre, Oscar va ser massa«.

«En una nota positiva, semblava que el ritme era bo hui, així que felicitacions a l’equip i a Charles per un resultat encoratjador. Hem de continuar esforçant-nos per a assegurar-nos de tornar forts després del descans i tindre una bona segona meitat».

Alonso va començar amb força, malgrat estar amb els neumàtics mitjans més lents. Es va trobar cinqué ja partir d’ací va construir un buit per a tindre una carrera bastant solitària, que probablement era preferible al caos amb el qual va haver de bregar l’equip ahir. Stroll va haver de treballar més dur en alguns aspectes, mentre pujava i baixava en l’ordre després de provar una estratègia d’una sola parada contra les dues del seu company d’equip. Malgrat haver de controlar els seus neumàtics al final, el canadenc també va arribar a casa en els punts.

“Vaig tindre sort al principi: vaig recuperar alguns llocs en Eau Rouge, però després em preocupava no poder mantindre aqueixes posicions durant la primera etapa. Vam ser ràpids, vam mantindre un Mercedes i un McLaren darrere de nosaltres, així que estàvem en la mescla. Aqueixes són bones notícies per a tot l’equip ara que ens acostem a les vacances d’estiu».

“L’acte es va sentir molt bé hui, i realment em va donar confiança. Aquest és un circuit d’alta eficiència i, després del Gran Premi de Gran Bretanya, estàvem una mica preocupats pel nostre acompliment en vindre ací. L’equip va canviar algunes característiques de l’acte i realment va valdre la pena. Ha sigut una primera meitat de temporada increïble: som tercers en el Campionat de Constructors i tercers en el Campionat de Pilots. Era impossible pensar a aconseguir-ho abans del començament de la temporada».

Por Golsmedia