Més esport
»
»
»
»
»
Una futura promesa de Mercedes debutarà en el Gran Premi de Mèxic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Vesti celebrando un podio de F2. Foto: Fórmula 1.

Una futura promesa de Mercedes debutarà en el Gran Premi de Mèxic

Vesti celebrando un podio de F2. Foto: Fórmula 1.

El pilot júnior de Mercedes i aspirant al campionat de F2, Frederik Vesti, participarà en una sessió oficial de F1 per primera vegada a la fi d’enguany quan es pose al volant del W14 durant la primera pràctica a Mèxic.

Vesti, de 21 anys, ocupa el segon lloc en la classificació de F2, 12 punts darrere de Theo Pourchaire, recolzat per Sauber, amb tres rondes restants, havent obtingut quatre victòries i set podis en el que va de temporada. “Estic increïblement orgullós d’estar fent la sessió de FP1 a la Ciutat de Mèxic amb l’equip, és un somni fet realitat”, va dir Vesti, qui compleix una de les dues sessions de FP1 en les quals Mercedes, com tots els equips de F1, ha de córrer un novençà.

“Pensar que en menys de dos mesos estaré fent la meua primera sessió oficial de Fórmula 1 amb Mercedes, que ha guanyat huit campionats de constructors consecutius, és increïble. Aquest ha sigut el meu somni des que era molt jove i una cosa per la qual he estat lluitant durant tota la meua carrera juvenil. Ha requerit molta faena dura, i aquest és un pas molt important per a mi en el meu viatge».

El cap de l’equip Mercedes, Toto Wolff, va agregar: “Fred ha executat una impressionant campanya de Fórmula 2 en el que va de temporada. Conduir en una sessió de FP1 és el següent pas en el seu desenvolupament i esperem donar-li aqueixa oportunitat. És un jove pilot talentós, no sols ràpid sinó reflexiu, i entén exactament el que l’equip busca d’ell en l’acte. Estic segur que tindrà un bon acompliment i brindarà un sòlid punt de partida per al nostre treball durant el cap de setmana”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia