Més esport
»
»
»
»
»
Alex Rins fitxa per Yamaha per a la pròxima temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Rins en una carrera con Marc Márquez. Foto: Àlex Rins.

Alex Rins fitxa per Yamaha per a la pròxima temporada

Rins en una carrera con Marc Márquez. Foto: Àlex Rins.

Yamaha Motor va comunicar aquest dimecres el fitxatge d’Alex Rins, que integrarà la formació de pilots de l’equip oficial de Yamaha per a la temporada 2024 de MotoGP al costat de Fabio Quartararo.

L’experimentat pilot espanyol compta amb nombroses victòries en la categoria regna i en categories inferiors (6 vegades en MotoGP™, 4 en Moto2™, 8 en Moto3™; 18 en total) i també podis (18 en MotoGP™, 17 en Moto2™, 23 en Moto3™; 58 en total). La seua vasta experiència i el seu innegable talent fan d’ell una incorporació qualificada i benvinguda a l’alineació de pilots de Yamaha.

Després de la lesió de tíbia i peroné patida per Rins en el Tissot Sprint del GP d’Itàlia 2023, els aficionats de MotoGP™ de tot el món esperen amb impaciència el seu retorn a l’acció. Ha sigut operat dues vegades i està treballant intensament per a recuperar-se per complet.

LIN JARVIS, Managing Director de Yamaha Motor Racing: «Estem encantats que Alex s’unisca a la formació de Yamaha, i li donem una calorosa benvinguda al grup Yamaha MotoGP™.

«Esperem que Alex siga un gran actiu. Té una àmplia experiència com a pilot de MotoGP™ i és conegut pel seu talent natural i per haver guanyat diverses carreres en la categoria de MotoGP™. Ja té experiència amb altres dos fabricants de MotoGP™ i ha pilotat motos amb característiques similars a la YZR-M1, la qual cosa hauria d’ajudar-lo a adaptar-se ràpidament a la nostra moto. La seua victòria en COTA a principis d’enguany reflecteix la seua velocitat, fam i determinació per a triomfar».

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor