Més esport
»
»
»
»
»
Morbidelli deixarà de ser el pilot de Yamaha

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Morbidelli con el equipaje de Yamaha. Foto: Yamaha.

Morbidelli deixarà de ser el pilot de Yamaha

Morbidelli con el equipaje de Yamaha. Foto: Yamaha.

Yamaha Motor Co., Ltd. va anunciar aquest dimecres que la seua associació amb Franco Morbidelli finalitzarà a la fi de 2023, quan Morbidelli afrontarà nous desafiaments en la competició.

Des que Morbidelli es va unir a Yamaha en 2019, l’italià ha aconseguit sis podis: tres victòries, un segon i dos tercers llocs. També va aconseguir dues ‘poles’ i va ser subcampió mundial de MotoGP™ en 2020. Després d’una breu aturada deguda a una lesió de genoll durant la temporada 2021, ‘Morbido’ va reaparéixer en el GP de San Marino com a part del Yamaha Factory Racing Team. En total, ha disputat 74 Grans Premis com a pilot Yamaha fins hui.

Yamaha Motor Co., Ltd., Yamaha Motor Racing i el Monster Energy Yamaha MotoGP™ Team estan extremadament agraïts per les contribucions de Morbidelli, la seua motivació indestructible i la seua mentalitat positiva. Estan desitjant compartir més moments memorables durant les 12 rondes restants de MotoGP™ de 2023.

Yamaha Motor Co., Ltd. desitja a Morbidelli el millor en la seua futura carrera i reafirma el ple suport del Monster Energy Yamaha MotoGP™ Team per a la resta de la temporada per a posar fi a la seua associació amb una nota destacada.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor