Més esport
»
»
»
»
»
Cantabria recibirá la segunda parte de la temporada de la CERA – Recalvi

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
CERA Recalvi. Foto: RFEDA.

Cantabria recibirá la segunda parte de la temporada de la CERA – Recalvi

CERA Recalvi. Foto: RFEDA.

Comença aquest cap de setmana la segona meitat de la temporada de la CERA –
Recalvi (Copa d’Espanya de Rallyes d’Asfalt) amb el XVI Rallye Blendio Cristian López. Per tercer any consecutiu, els protagonistes del certamen nacional que patrocina el grup vigués, dedicat al sector de l’automoció, es veuran les cares sobre l’humit i lliscant asfalt dels trams càntabres, als quals Jorge Cagiao / Javier Martínez arriben com a flamants líders amb el Alpine A110 R-GT que van imposar fa dues setmanes en el 35 Rallye Cidade de Narón.

Els integrants del Alpine Recalvi Ral·li Team aduden per primera vegada junts a
Sarón, on parteixen amb 24 punts d’avantatge sobre els vencedors de la prova inaugural de la CERA – Recalvi (Copa d’Espanya de Rallyes d’Asfalt) 2023, Álvaro Muñiz / Néstor Casal, i 13 més respecte a Óscar Palacio / Alberto Iglesias, abanderats també del Recalvi Team i tercers classificats en la cita de la Corunya.

El nou pilot júnior de Hyundai Espanya en el S-CER (Supercampeonato de de Espanya de Rallyes), Óscar Palomo, vigent campió de l’ERC4 (European Ral·li Championship) amb el Rallye Team Spain, s’ha tornat a inscriure al costat de Nacho Aviñó a la cita càntabra de la CERA – Recalvi (Copa d’Espanya de Rallyes d’Asfalt) per a sumar quilòmetres, com l’any passat; aquesta vegada, al volant d’un Hyundai i20 R5 de l’equip Costas Racing.

Pablo Díez / Adrián Pérez, Dani Peña / Raúl Pérez (segons classificats en la passada edició) i Xabier Lujúa / Jesús Estradawan a tornar a competir així mateix pels trams de Sarón, on participen a manera de test tres equips de la Beca Júnior RTS: Gil Membrado / Manuel Muñoz, Álex Español / Esther Gutiérrez i Mario Borbolla / Rodolfo del Barri.

Dues etapes, amb quatre especials el divendres i huit el dissabte, que sumen un total de 119.20 quilòmetres cronometrats, constitueixen l’itinerari de la quarta i última cita del nord puntuable per a la tercera edició de la CERA – Recalvi.

Text: RFEDA.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor