Més esport
»
»
»
»
»
Álex Márquez renova amb Gresini Racing per a 2024

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Alex Márquez campeón carrera a Sprint en Silverstone. Foto: Moto GP:

Álex Márquez renova amb Gresini Racing per a 2024

Alex Márquez campeón carrera a Sprint en Silverstone. Foto: Moto GP:

Fa uns dies, en Silverstone, Alex Márquez va aconseguir la seua primera victòria en un Tissot Sprint de MotoGP™, que se suma al seu compte d’un podi i una ‘pole position’ aquesta temporada, la primera per a ell al costat del Gresini Racing MotoGP™. No hi havia cap possibilitat que aquesta sèrie de resultats no haguera portat a l’ampliació de l’associació entre l’equip amb seu en Faenza i el bicampió del Món.

No sols resultats mostren la perfecta combinació italo-espanyola, sinó també un increïble potencial que ja es va mostrar en diverses ocasions – amb el nou objectiu d’estar entre els protagonistes de manera consistent en 2024.

Gresini Racing també ha fet oficial un nou acord amb Ducati Corse per al període de dos anys en 2024 i 2025. El palmarés consta ja de cinc victòries, tres podis, tres ‘poles’ i 355 punts embutxacats en menys de dues temporades.

Álex Márquez: «Estic molt content de continuar amb l’equip. Sempre he expressat aquest desig meu i quan les coses van bé és encara més fàcil entendre’s. Continuar junts la pròxima temporada és clau per a continuar creixent amb aquesta moto, i amb aquest equip tot serà més fàcil. Vull donar les gràcies a Nadia en primer lloc, i després a tot l’equip que m’ha fet sentir com a casa des del primer dia. Continuarem creixent i sorprenent».

Nadia Padovani: «Alex és abans de res una persona meravellosa i ha sigut un plaer donar-li la benvinguda a la nostra família Gresini. Els resultats parlen per si sols i era un pas lògic per a nosaltres continuar junts i pujar el llistó una mica més. Ja va aconseguir una victòria i una ‘pole position’ en el seu any de debut amb Ducati, demostrant que podia lluitar amb els millors des del primer moment».

«Ara intentarem trobar una continuïtat junts en la pròxima temporada. Vull donar les gràcies a tota la família Ducati perquè seguirem amb ells els dos pròxims anys; ja hem demostrat que som una bona combinació tant aquest any com en 2022… així que l’objectiu és continuar il·lusionant i emocionant-nos».

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor