Més esport
»
»
»
»
»
Red Bull no millorarà més el seu cotxe i treballarà en la pròxima temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Verstappen celebrando la victoria. Foto: Red Bull.

Red Bull no millorarà més el seu cotxe i treballarà en la pròxima temporada

Verstappen celebrando la victoria. Foto: Red Bull.

Christian Horner ha revelat que Red Bull centrarà la seua atenció en el seu automòbil 2024 i detindrà el desenvolupament del seu RB19 que va batre rècords. El director de l’equip durant molt de temps també va reflexionar sobre el seu històric començament de la temporada 2023.

Red Bull s’ha adaptat millor des de la introducció de les noves regulacions tècniques revisades que es van introduir en l’esport al començament de la temporada 2022, i l’equip de Milton Keynes va guanyar el seu cinqué títol de constructors l’any passat. I van continuar d’aqueixa forma en aquesta temporada 2023, guanyant les primeres dotze carreres de la campanya fins al moment. I mentre busquen mantindre a ratlla a la resta de la seua competència enguany, Horner diu que l’equip ja estarà parant atenció a 2024.

Parlant amb Sky Sports al final del GP de Bèlgica, se li va preguntar a Horner si el seu equip planejava portar més actualitzacions al RB19 després de les vacances d’estiu. Ell va respondre: “Crec que això és tot. Hi haurà algunes parts i peces específiques del circuit, però tenim sis mesos per a crear un altre, i amb molt menys temps en el túnel de vent que els nostres oponents. Ací és on hem de ser realment selectius en la forma en què usem els nostres recursos”.

La reducció del temps de prova en el túnel de vent no sols es deu al fet que són campions vigents i actualment lideren el campionat, sinó també com a resultat de la sanció que van rebre per infringir el límit de costos de 2021, amb l’equip Red Bull també. sota restriccions de CFD durant tot l’any.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia