Més esport
»
»
»
»
»
Álvaro Bautista tornarà a competir en el Gran Premi de Malàisia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Bautista compitiendo en Moto GP. Foto: Ducati.

Álvaro Bautista tornarà a competir en el Gran Premi de Malàisia

Bautista compitiendo en Moto GP. Foto: Ducati.

El vigent Campió del Món i líder del Campionat del Món MOTUL FIM Superbike 2023, Álvaro Bautista, participarà en el Gran Premi de Malàisia de MotoGP™ com ‘wildcard’ amb l’equip Aruba.it Racing. La ronda, que tindrà lloc del 10 al 12 de novembre, se celebra dues setmanes després del tancament de la temporada 2023 de WorldSBK i és l’antepenúltim Gran Premi de l’any de MotoGP™.

Baptista està gaudint d’una impressionant defensa del títol en WorldSBK aquesta temporada; 18 victòries – un nou rècord de victòries en una sola temporada – 21 podis en 24 carreres, tres ‘pole positions’ i 74 punts d’avantatge en la classificació del Campionat. El número ‘1’ està en el millor moment de la seua carrera. L’èxit de Ducati també s’està reflectint en MotoGP™; afrontant la temporada en curs amb el vigent Campió del Món amb Francesco Bagnaia en les seues files. A més, Ducati ha guanyat set dels nou Grans Premis de 2023, juntament amb set dels Tissot Sprints.

Amb un 1-2-3 en la classificació actual i amb sis de les huit motos Ducati entre les deu primeres, Baptista es puja sens dubte a un paquet molt competitiu. L’espanyol, que rep un regal d’aniversari anticipat com wildcard una setmana abans de complir 39 anys, ha gaudit de dues proves amb la GP23 i ha impressionat amb els seus temps, malgrat no haver marcat cap ‘estafe attack’. En el segon test, Baptista va ser clau per a provar les peces de 2024 per al fabricant italià.

Álvaro Bautista: «Estic molt content de poder córrer en MotoGP™ com wildcard en Sepang, una pista que m’agrada molt i a la qual estic feliç de tornar ja que no està en el calendari de WorldSBK. Els test amb la Ducati Desmosedici GP han sigut positius: les sensacions han sigut bones i m’he divertit. Vull donar les gràcies sincerament a Ducati i a Aruba.it perquè, sense ells, hauria sigut impossible tindre aquesta oportunitat».

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor