Més esport
»
»
»
»
»
Gresini Racing i Ducati arriben a un acord fins a 2025

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Alex Márquez campeón carrera a Sprint en Silverstone. Foto: Moto GP:

Gresini Racing i Ducati arriben a un acord fins a 2025

Alex Márquez campeón carrera a Sprint en Silverstone. Foto: Moto GP:

Al mateix temps que Gresini Racing MotoGP™ anunciava que Alex Márquez seguirà en l’equip per a la campanya 2024, l’escuderia italiana també va confirmar una altra important notícia. L’escuderia italiana continuarà com a equip independent de Ducati almenys fins a finals de 2025, ja que la dupla italiana ha signat l’ampliació del seu contracte actual.

Ha sigut una associació reeixida fins ara, sent el seu assoliment més recent la victòria d’Alex Márquez en el Tissot Sprint del GP de Gran Bretanya. Enea Bastianini (Ducati Lenovo Team) va guanyar quatre carreres i va acabar tercer en el Campionat del Món de 2022, i sembla que l’associació Gresini-Ducati continuarà donant els seus fruits.

«Estem encantats de continuar comptant amb l’equip Gresini Racing MotoGP™ en la família Ducati durant dues temporades més. Són un equip extremadament professional i, al llarg dels anys, han demostrat que tenen el potencial per a aspirar a grans resultats», va comentar Gigi Dall’Igna en el comunicat de premsa de Gresini anunciant la renovació de Márquez.

«L’any passat van aconseguir quatre boniques victòries amb nostra Desmosedici GP, i aquesta temporada han aconseguit un podi, una ‘pole position’ i una victòria en l’últim GP Sprint amb Alex Márquez. Estem segurs que junts aconseguirem més èxits en el futur i continuarem creixent carrera a carrera.»

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor