Més esport
»
»
»
»
»
Estos són els horaris dels dos primers partits de l’Alzira FS i Servigroup Peñíscola

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Servigroup Peñíscola
Foto: Servigroup Peñíscola

Estos són els horaris dels dos primers partits de l’Alzira FS i Servigroup Peñíscola

Foto: Servigroup Peñíscola

Ja queda menys d’una setmana perquè comence la primera jornada de Primera Divisió de la Lliga Espanyola de futbol sala. Este any la Comunitat Valenciana estarà representada per dos equips: Family Cash Alzira FS i Servigroup Peñíscola. Els dos acaben de pujar a la màxima categoria, per tant, tenen com a objectiu quedar-se un any més a Primera Divisió.

A la primera jornada, l’Alzira de Braulio debutarà al Jorge Garbajosa davant l’Inter Movistar el divendres a les 20:30 h. Serà una prova important per als valencians per a començar la temporada. D’altra banda, Peñíscola jugarà el dissabte 2 de setembre a las 18:00 h a casa davant Ribera Navarra.

Jornada 1
Jornada 1 de Primera Divisió

A la segona jornada, el Family debutarà al Palau davant un rival de molta entitat: Jimbee Cartagena. Castejón s’enfrontarà davant els que l’any que ve seran els seus nous companys, i serà el dissabte 9 de setembre a les 17:30 h. Per la seua banda, Peñíscola jugarà també dissabte a les 19:00 h al Palau Blaugrana davant el Barça, el millor equip de la competició.

Jornada 2
Jornada 2 de Primera Divisió

Por Golsmedia