Més esport
»
»
»
»
»
El EÓN Alacant fitxa una portera amb ampla experiència

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Cristina Tornero
Cristina Tornero. Foto: EON Alacant.

El EÓN Alacant fitxa una portera amb ampla experiència

Cristina Tornero. Foto: EON Alacant.

Mancant dues setmanes per a l’arrancada de lliga, el Divisió d’Honor Plata Femení tanca la seua plantilla amb la incorporació de Cristina Tornero per a la pròxima campanya.

La portera de 33 anys compta amb una àmplia trajectòria des que va començar en el Club Handbol Villarrobledo. Tornero és una vella coneguda per als amants d’aquest esport a la ciutat ja que va defensar els colors de la Mar Alacant en 2013 per a jugar en Divisió d’Honor. A més, ha jugat en el BM Ciudad Real, BM Elda, Logronyo i en el BM Triana.

Més enllà de les pistes, la nova portera de l’EÓ ha sigut també un referent en l’handbol platja. Modalitat que li ha portat a ser tres vegades campiona d’Europa, altres tres vegades campiona de la Champions i campiona d’Espanya. A més, ha sigut nomenada millor portera de la Champions en 2022 i millor portera d’Europa d’handbol platja en 2023.

Per a l’EÓ Enforne Alacant és un honor comptar amb una jugadora com Cristina en les files del Divisió d’Honor Plata Femení per a la temporada 2023-2024.

Por Golsmedia

Categorías Més esport