»
»
El Family Cash Alzira FS supera a La Nucia FS a la Supercopa Comunitat

Family Cash Alzira FS

El Family Cash Alzira FS ha guanyat el seu partit de Supercopa Comunitat dos dies abans del seu debut a Primera Divisió. Els de Braulio Correal viatjaven a l’Emilio Cano sabent que havien de reservar forçes per a l’enfrontament que tenen este divendres, però amb la intenció de guanyar a un equip sòlid, que este any ha pujat a Segona B després de superar al València FS.

Els alzirenys realitzaren una primera part magnífica i per este motiu s’aplegà al descans amb un resultat de 0-5. No obstant això, La Nucia despertà a la segona part i finalment el marcador acabà en un 3 a 5. Per als de Braulio no hi va a haver cap lesionat, per tant, va ser un test magnífic dos dies abans de la gran cita: el partit davant Inter Movistar al Jorge Garbajosa.