Més esport
»
»
»
»
»
El Fundació Lucentum fitxa a un nou base

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Unai Ropero llega cedido al Eldense
Tyler Harris
Cartell de presentació de Tyler Harris. / Foto: Fundació Lucentum

El Fundació Lucentum fitxa a un nou base

Cartell de presentació de Tyler Harris. / Foto: Fundació Lucentum

El HLA Alacant i Tyler Harris (Estats Units, 1998) han arribat a un acord perquè el base estatunidenc s’incorpore a la plantilla lucentina. Harris, de 175cm d’altura, arriba a Alacant procedent de South Florida de la NCAA, universitat en la qual es va convertir en un dels millors jugadors de la conferència.

Amb South Florida Bulls, Harris ha signat una mitjana de 16,9 punts, 2,8 rebots i 3,3 assistències. El pas del nou jugador lucentí per la NCAA es va donar amb la citada South Florida, Iowa State Cyclones i Memphis Tigers. Harris aterra a Alacant després de signar els seus millors números en tota la seua trajectòria en la màxima categoria del bàsquet universitari als Estats Units.

Aquesta passada temporada, Harris va ser inclòs en l’equip ideal de la American All-Conference en una campanya en la qual va batre el rècord de triples de la Universitat.

Declaracions de Asier Alonso

“És un base, de 175cm, que tindrà la seua primera experiència professional ja que acaba el seu cicle universitari. Ha jugat en tres universitats diferents; la primera és Memphis en la qual es va convertir en un jugador molt important des del primer any i posseeix diversos rècords. Després Iowa State i finalment South Florida amb la qual va ser un dels millors jugadors de la conferència. A nivell físic és un jugador molt ràpid, atlètic i amb molta explosivitat. El seu punt fort és el tir de 3 punts, ja que tira amb molt de volum i amb bons percentatges. Pot llançar en diferents circumstàncies com eixint de bloqueig o a peus parats. En defensa és capaç de defensar a tota pista i molt ràpid de mans. Té molta capacitat a banda i banda de la pista.”

Text: Fundació Lucentum

Por Golsmedia