Més esport
»
»
»
»
»
Aleix Espargaró es converteix en el guanyador del Gran Premi de Catalunya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Aleix Espargaró celebrando su carrera. Foto: Moto GP.

Aleix Espargaró es converteix en el guanyador del Gran Premi de Catalunya

Aleix Espargaró celebrando su carrera. Foto: Moto GP.

El pilot d’Aprilia es rescabala del seu amarg record en el Circuit amb una imponent victòria en la carrera del diumenge; una caiguda múltiple i un ‘highside’ de Bagnaia provoquen la bandera roja. Havia arribat el moment més esperat del cap de setmana. La carrera de MotoGP™ del Gran Premi Monster Energy de Catalunya. L’emoció anava a l’alça, l’expectació era enorme i amb el semàfor ja apagat… els pilots van prendre la primera de les dues eixides, ja que a causa d’una caiguda múltiple en la corba 1 i el fort ‘highside’ de Francesco Bagnaia va haver d’aparéixer la bandera roja. En una segona arrancada molt més calmat, Aleix Espargaró es va adjudicar la victòria després de batre al seu company d’equip Maverick Viñales i Jorge Martín.

L’inici d’aquest Gran Premi va ser, si més no, turbulent. Partint des de la ‘pole’, Francesco Bagnaia va realitzar una eixida a l’altura de les quals ja ens té acostumats per a agafar el cap de carrera, just en l’instant en què el seu company d’equip, Enea Bastianini, es passava de frenada i provocava un ‘crash’ múltiple amb Alex Márquez, Fabio Di Giannantonio, Marco Bezzecchi i Johann Zarco.

Amb tota l’atenció posada en aqueix incident, el Campió del Món ‘Pecco’ Bagnaia va patir un fort ‘highside’ a l’eixida de la segona corba, L’italià es va quedar enmig del traçat i va ser colpejat a la cama per la moto de Brad Binder. La bandera roja llavors va aparéixer i la dupla del Ducati Lenovo, tots dos conscients, va ser traslladada al centre mèdic.

El pilot espanyol que venia en ratxa després de guanyar en el Tissot Sprint del dissabte, va posar terra pel mig amb Miguel Oliveira i va anar a la caça i captura de Viñales. Al capdavant, Maverick va aprofitar un error d’Aleix Espargaró per a escapar-se i prendre un avantatge d’un segon i mig a 13 voltes del final.

Però el pilot de Granollers no va donar el seu braç a torçar i mancant cinc voltes per a la bandera a quadres, va superar al seu compatriota amb una maniobra al límit que va portar a Viñales a recórrer uns metres de més. D’aquesta manera, Aprilia es va assegurar el seu primer doblet en MotoGP™, ja que finalment tant Martín com Zarco van aconseguir superar a Oliveira.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor