Més esport
»
»
»
»
»
Max Verstappen guanya en Monza i aconsegueix una estadística històrica

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Max Verstappen celebra su victoria en Monza. Foto: Fórmula 1.

Max Verstappen guanya en Monza i aconsegueix una estadística històrica

Max Verstappen celebra su victoria en Monza. Foto: Fórmula 1.

Max Verstappen i Red Bull van eixir victoriosos en una batalla contra els Ferrari per a assegurar la victòria en el Gran Premi d’Itàlia del diumenge i fer més història en la F1: l’holandés va superar a Sebastian Vettel amb 10 victòries seguides i l’equip va estendre la seua ratxa guanyadora a 15 carreres.

Verstappen es va col·locar darrere de Carlos Sainz, que estava en la pole, al principi, però va perseguir el seu rival a mesura que avançava el primer stint, la qual cosa finalment va obligar el pilot de Ferrari a cometre un error en la primera chicane de la volta 15 i després va passar per l’exterior de la Corba Gran.

A partir d’ací, l’actual doble campió del món mai va mirar cap endarrere, obtenint un còmode avantatge al capdavant per al seu últim rècord en la F1 mentre Sainz, el seu company d’equip Sergio Pérez i l’altre Ferrari de Charles Leclerc lluitaven per les posicions restants del podi.

Després d’un final ple d’acció i una feroç defensa per part de Sainz, va anar Pérez qui va emergir amb el segon lloc darrere de Verstappen, donant-li a Red Bull el seu sisé resultat un-dos de la temporada mentre li donaven la volta a Ferrari en la famosa marca. pista de casa.

Sainz i Leclerc van accelerar el ritme cardíac en la Scuderia mentre avançaven roda amb roda per damunt del tercer lloc fins a la bandera a quadres: un gran bloqueig del monegasc en la primera chicane de l’última volta va resoldre la disputa en el seu equip el favor del meu company.

Darrere del drama en el front, Mercedes va registrar un sòlid doblet de punts quan George Russell i Lewis Hamilton van acabar cinqué i sisé respectivament, a pesar que tots dos pilots van rebre penalitzacions de cinc segons.

Russell va prendre el seu per abandonar la pista i obtindre un avantatge en la primera chicane en una baralla amb el pilot de Alpine Esteban Ocon, mentre que Hamilton, que va usar una estratègia de pneumàtics diferent per a recuperar terreny més tard, va prendre el seu per un xoc amb Oscar Piastri de McLaren en la segona chicane.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia