Més esport
»
»
»
»
»
La FIA assenyala que tots els equips han complit amb el pressupost

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Fernando Alonso estrechando la mano de Max Vertappen. Foto: Aston Martin F1.

La FIA assenyala que tots els equips han complit amb el pressupost

Fernando Alonso estrechando la mano de Max Vertappen. Foto: Aston Martin F1.

Els 10 equips de Fórmula 1 s’han mantingut amb èxit dins del límit de costos, que per a 2022 es va fixar en 140 milions de dòlars, va anunciar la FIA. El Reglament Financer es va introduir des de l’inici de la temporada 2021 en un intent per limitar la despesa i garantir la viabilitat a llarg termini del campionat. Els equips han de presentar comptes de les seues despeses anuals segons el límit de costos de l’any abans del mes de març següent.

L’any passat, es va descobrir que Williams i Aston Martin havien incorregut en un «incompliment de procediment», mentre que es va considerar que Red Bull havia comés un «incompliment de procediment i una despesa financera excessiva menor (menys del 5% del límit de costos)».

Williams i Aston Martin van rebre sancions econòmiques. Red Bull va rebre una multa més significativa juntament amb una reducció en la seua assignació per a proves en el túnel de vent. Després de les presentacions per a 2022, la FIA va revisar tota la documentació d’informes presentada per cadascun dels 10 equips i posteriorment va emetre certificats de compliment per a tots.

«La revisió ha sigut un procés intensiu i exhaustiu, començant amb una anàlisi detallada de la documentació presentada pels competidors», va dir la FIA. “A més, s’ha realitzat una verificació exhaustiva de qualsevol activitat no relacionada amb la F1 realitzada pels equips, que va incloure múltiples visites a les instal·lacions de l’equip i procediments d’auditoria acurats per a avaluar el compliment del Reglament Financer».

“L’Administració del Límit de Costos de la FIA assenyala que tots els Competidors van actuar en tot moment amb un esperit de bona fe i cooperació durant tot el procés».

“La FIA també assenyala que el Reglament Financer és essencial per a l’estabilitat financera a llarg termini de l’esport, i que continuarà desenvolupant-se i perfeccionant-se en funció dels resultats de cada procés de revisió, tant en termes dels propis reglaments, que són escrits i aprovats segons el procés de governança de la Fórmula 1 de la FIA, i la forma en què s’apliquen i controlen».

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia