Més esport
»
»
»
»
»
Carlos Sainz i Leclerc comenten les seues sensacions de la lluita en el GP de Monza

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Carlos Sainz i Charles Leclerc compitiendo en el GP de Monza. Foto: Fórmula 1.

Carlos Sainz i Leclerc comenten les seues sensacions de la lluita en el GP de Monza

Carlos Sainz i Charles Leclerc compitiendo en el GP de Monza. Foto: Fórmula 1.

Amb el cor col·lectiu en la boca, els tifosi que s’alineaven en les graderies de Monza van observar com els companys d’equip de Ferrari, Charles Leclerc i Carlos Sainz, van lluitar durament en les últimes etapes del Gran Premi d’Itàlia per l’última posició del podi, amb Sainz eixint victoriós per poc en la baralla.

Sainz, guanyador de la pole, ja havia demostrat la seua vàlua amb una valenta defensa de Max Verstappen en les primeres etapes de la carrera, abans que el campió holandés passara en la volta 15 de 51 abans d’aconseguir una desena victòria consecutiva, rècord.

Amb Sergio Pérez en el segon Red Bull també avançant als dos Ferrari després d’una baralla al final de la carrera, en les voltes finals Leclerc va intentar tot per a llevar-li la P3 al seu company d’equip, amb tots dos pilots bloquejant-se en la corba 1 en els punts abans que Sainz finalment creuara. La línia està a només 0,184 s d’avantatge sobre Leclerc.

Però a pesar que l’acció semblava intensa en la pista, tots dos pilots semblaven haver gaudit de la baralla, i Sainz va dir als mitjans després de la carrera: “Va ser dur. Va ser una carrera dura, dura. Sempre ha sigut un plaer competir amb Charles cada vegada que hem tingut l’oportunitat. Un gran corredor, igual que Max i Checo Pérez. Ens divertim molt hui i espere que vostés l’hagen gaudit”.

Leclerc es va fer ressò dels sentiments del seu company d’equip quan se li va preguntar com se sentia després de la baralla i va dir: “Per a ser honest, em sent bé. Val, em vaig perdre el podi, però Carlos és ací de totes maneres, així que hi ha un Ferrari ací. M’hauria decebut si haguera sigut una carrera avorrida i acabàrem quarts com ho vam fer ara, però al final va ser molt divertit. Ho gaudisca molt.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia