Més esport
»
»
»
»
»
Fernando Alonso es mostra crític amb el rendiment del seu cotxe

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Fernando Alonso concentrado en la carrera. Foto: Aston Martin.

Fernando Alonso es mostra crític amb el rendiment del seu cotxe

Fernando Alonso concentrado en la carrera. Foto: Aston Martin.

Fernando Alonso ha demanat a Aston Martin que «analitze les raons» per les quals han tingut problemes amb el ritme en relació amb els seus rivals directes en el que va de temporada durant el cap de setmana del Gran Premi d’Itàlia.

Amb Red Bull, Ferrari, Mercedes, Williams i McLaren mostrant un ritme superior a Monza, Alonso va fer prou per a arribar a la pole position en la classificació i assegurar-se el desé lloc en la graella, que va convertir en nové el dia de la carrera.

Després de baixar-se del cotxe, Alonso va dir: “Crec que això és el que ens mereixíem hui. Només vam estar en nové lloc i hem de millorar la pròxima vegada. No teníem ritme, des de la volta 1 em vaig sentir una mica lent.

«Necessitem analitzar les raons per les quals aquesta pista és una mica més difícil per a nosaltres i concentrar-nos a Singapur, òbviament, per a aconseguir un millor cap de setmana».

Quan se li va preguntar què poden traure ell i l’equip de Monza, va afegir: “Aprenem molt. Òbviament, en cada volta que donem veiem coses en el cotxe que tal vegada no estan en la finestra que volem i tractem d’aprendre d’això”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia