»
»
»
Bisontes Castelló guanya 1 a 9 a Maristes Llevant a la Supercopa Comunitat

Bisontes i Maristes s’enfrontaven al primer partit corresponent a la Supercopa Comunitat. L’equip castellonenc arribava amb molt bones sensacions després de guanyar per sis gols al primer equip del Llevant i ara jugava davant el segon. Això sí, en condicions molt distintes, ja que el primer partit va ser a Paterna i este va ser al pati de Maristes, que no és un pavelló.

Igualment, els xics de Manuel Collado firmaren una gran actuació. Al descans s’imposaven per 1 a 5 i el resultat final va ser 1 a 9. Maristes encaixà el primer gol al minut 1, però va aconseguir empatar. Este fet els va donar esperances, però prompte comprovaren que no era possible guanyar. D’esta manera, Bisontes Castelló suma al primer partit de la Supercopa Comunitat.