Més esport
»
»
»
»
»
Jorge Martín culmina un cap de setmana perfecte amb victòria en el GP de San Marino

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Jorge Martín celebrando en el podio. Foto: Jorge Martín.

Jorge Martín culmina un cap de setmana perfecte amb victòria en el GP de San Marino

Jorge Martín celebrando en el podio. Foto: Jorge Martín.

‘Pole position’, victòria en el Tissot Sprint i victòria en la carrera del diumenge. El cap de setmana de Jorge Martín en el Gran Premi Red Bull de San Marino i de la Riviera de Rimini no ha pogut ser més perfecte. L’espanyol no va cometre cap error i es va emportar el màxim de punts davant el públic del seu rival pel títol. Marc Bezzecchi va ser segon mentre que Francesco Bagnaia va completar el Top 3.

Igual que va fer en el Tissot Sprint, Martín va realitzar una eixida perfecta i amb Bezzecchi i Bagnaia al seu deixant. Dani Pedrosa va tornar a situar-se quart. Per part seua, Brad Binder va aconseguir remuntar en l’eixida i a l’inici de la segona volta va aconseguir superar al ‘wildcard’ per a començar a perseguir a Martín, Bagnaia i Bezzecchi. Binder va acabar veient totes les seues opcions frustrades en anar-se al sòl en la corba 14 de la huitena volta.

Per darrere, Marc Márquez marcava els mateixos temps que els líders i tractava d’aconseguir a Maverick Viñales, que rodava en cinquena posició. A nou voltes del final, Marco Bezzecchi va superar a ‘Pecco’ Bagnaia, que es veuria obligat a bregar amb l’increïble ritme de Pedrosal. De fet, a cinc voltes del final, el ’26’ va aprofitar un error del vigent Campió del Món per a acostar-se a mig segon. Finalment, el MotoGP™ Legend va haver de conformar-se amb un excel·lent quart lloc.

Jorge Martín està ara a 36 punts de ‘Pecco’ Bagnaia, que va aguantar amb escreix malgrat el dolor. Segon hui, Marco Bezzecchi està ara a 29 punts del ‘Martinator’. Brad Binder es manté 4t. Pròxima parada? L’Índia.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor