Més esport
»
»
»
»
»
Pedro Acosta guanya el Gran Premi i és més líder que mai del Mundial de Moto 2

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Pedro Acosta con su trofeo. Foto: Red Bull KTM.

Pedro Acosta guanya el Gran Premi i és més líder que mai del Mundial de Moto 2

Pedro Acosta con su trofeo. Foto: Red Bull KTM.

Pedro Acosta va demostrar que està disposat a sentenciar el títol de la categoria intermèdia al més prompte possible després de culminar amb una actuació impecable que li va atorgar la seua cinquena victòria de la temporada en el Gran Premi Red Bull de San Marino i de la Riviera de Rimini. L’espanyol va controlar perfectament la carrera de principi a fi pese a l’empenyiment de l’heroi local Celestino Vietti. L’italià va aconseguir ser 2n per davant d’Alonso López, qui va evitar que Tony Arbolino poguera pujar al podi.

Acosta va eixir per totes. Des de la segona plaça, el pilot murcià va lluitar àrduament durant les primeres corbes al costat del ‘poleman’ Vietti i Manuel González. Alonso López i Aron Canet també es van obrir pas entre els primers classificats durant la primera volta.

Acosta va començar a pujar la intensitat, però aquesta va ser replicada per Vietti, que no perdia de vista a l’espanyol. Amb el ritme cada vegada més alt, Aron Canet va cedir davant la pressió i un xicotet error li va portar a acomiadar-se de la prova a 14 voltes del final degut a una caiguda. Beneficiat es va veure Alonso López, que va amarrar el Top 3 i ja no ho va soltar fins a travessar la línia de meta.

Malgrat intentar-ho tot per guanyar enfront del seu públic, Vietti va patir dos grans esglais mentre seguia en persecució d’Acosta. Això va portar al pilot italià a donar per bona la segona plaça. Mancant cinc voltes per al final, Acosta havia augmentat la diferència a més de 2 segons. Mentre la batalla per la victòria estava decidida, la lluita pel tercer lloc continuava. Tony Arbolino va aconseguir remuntar fins de la novena posició de la graella a la quarta, però Alonso López no va donar el seu braç a torçar.

Ara, Tony Arbolino es troba a 34 punts d’Acosta. Només dotzé en la carrera de Misano, Jake Dixon perd manxa i s’allunya fins a un total de 31 punts del pilot italià. 30 punts més arrere, Arón Canet i Alonso López comparteixen la quarta plaça.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor