Més esport
»
»
»
»
»
Yamaha i Honda aprofiten el Test de Misano per a la pròxima temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Marc Márquez conduciendo su moto. Foto: Moto GP.

Yamaha i Honda aprofiten el Test de Misano per a la pròxima temporada

Marc Márquez conduciendo su moto. Foto: Moto GP.

Les novetats d’Honda i Yamaha per a 2024 són aspectes clau del decisiu dia de proves que té lloc després del GP de San Marino. Després de la conclusió del Gran Premi Red Bull de San Marino i de la Riviera de Rimini ens espera un nou dia de molta acció en pista. Aquest dilluns 11 de setembre es disputarà el crucial Test Oficial de *MotoGP™ en el Circuit Mundial de Misano Marco Simoncelli.

El Test de Misano és sempre una data important per a marcar en el calendari. Els tests són sempre interessants, però el de Misano és diferent de la resta. Per què? Perquè aquesta jornada marca l’inici de les proves dels prototips per a la pròxima campanya, en aquest cas per a 2024, per part dels pilots de la graella de MotoGP™.

No és cap secret que les dues fàbriques japoneses estan passant per un període molt complicat. Igual que tampoc és cap secret que el Test de Misano brindarà l’oportunitat a Fabio Quartararo, la dupla del Repsol Honda Team, Marc Márquez i Joan Mir, i Takaaki Nakagami (LCR Honda Idemitsu) de veure en quin han estat treballant les seues respectives fàbriques durant els últims mesos. Saber les opinions de pilots tan reeixits i de tanta importància per al campionat després de la jornada de proves serà molt important.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor