Més esport
»
»
»
»
»
El FS Picassent s’imposa a Maristas Valencia a la Supercopa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Maristas Valencia - FS Picassent
Foto: FS PIcassent

El FS Picassent s’imposa a Maristas Valencia a la Supercopa

Foto: FS PIcassent

El FS PIcassent superà una nova prova a la Supercopa de la Comunitat. El seu nou rival era Maristas Valencia, un equip mermat per la quantitat de jugadors que han estat a esta pretemporada en dinàmica amb el primer equip. Encara i tot, la primera part finalitzà amb 1-1, però a la segona els visitants començaren a trobar la porteria contrària amb molta facilitat.

Tant és així que el resultat final va ser de 3 a 9, i a més a més, Picassent també guanyà la tanda de penals posterior que es juga per si hi ha empat a tot. D’esta manera, aconsegueixen guanyar tant al primer equip com al segon de Llevant i preparen d’una forma molt positiva l’inici de temporada, que de segur que serà molt complicat a Segona B.

Por Golsmedia