Més esport
»
»
»
»
»
Guanyu Zhou renova el seu contracte amb Alfa Romeo

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Guanyu Zhou con el mono de Alfa Romeo. Foto: Alfa Romeo.

Guanyu Zhou renova el seu contracte amb Alfa Romeo

Guanyu Zhou con el mono de Alfa Romeo. Foto: Alfa Romeo.

El primer pilot xinés de F1 a temps complet, Zhou Guanyu, ha signat un nou acord per a estendre la seua estada en Alfa Romeo fins a 2024 al costat de Valtteri Bottas. Zhou va fer el seu debut amb l’equip suís dirigit per Sauber en 2022, va anotar un punt en el seu debut a Bahrain i ha mostrat un gran progrés des de llavors. L’equip va dir que la seua “maduresa i enfocament metòdic” en el seu segon any li havien “guanyat encara més seguidors dins de l’equip” i un nou acord era una “conclusió natural ja que aspira a continuar millorant”.

Significa que Zhou tindrà l’oportunitat de córrer a casa per primera vegada en la F1, i el Gran Premi de la Xina tornarà al calendari l’any vinent. La mesura dona estabilitat a l’equip, ja que Bottas, company d’equip del jugador de 24 anys, ja tenia un contracte per a 2024, després d’haver signat un contracte de diversos anys que finalitzarà a la fi del pròxim any.

«Signar de nou amb l’equip sempre és una gran sensació, especialment quan sabem com van les coses», va dir Zhou. “Estic orgullós de ser part d’Alfa Romeo i agraït per la seua confiança. He estat treballant molt dur des del primer dia i hi ha un nivell increïble de motivació per a continuar fent-lo tots els dies. La meua relació amb Valtteri és realment bona i estem treballant estretament junts i amb l’equip per a impulsar a tots cap avant».

“També estic molt entusiasmat amb l’oportunitat de competir finalment amb el meu equip a la Xina, enfront del meu públic. Serà un gran moment i estic orgullós de poder compartir-ho amb tots els que m’han donat suport”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia