Més esport
»
»
»
»
»
Més esport valencià en l’elit: Handbol Mislata apunta a l’ascens

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
balonmano mislata
Balonmano Mislata. Foto: akelarre@hotmail.com

Més esport valencià en l’elit: Handbol Mislata apunta a l’ascens

Balonmano Mislata. Foto: akelarre@hotmail.com

Comença una nova temporada de l’handbol espanyol i es renoven les il·lusions de tots els clubs per aconseguir els seus objectius. Aqueix és el cas d’Handbol Mislata, que apuntarà en aquesta 2023/2024 a aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor Plata i sumar així un club valencià més a l’elit espanyola.

Actualment, són quatre els clubs valencians que participen en les competicions masculines més importants del país. TM Benidorm i Port de Sagunt ho fan en Lliga ASOBAL, mentre que EON Alacant i Agustins Alacant, en Divisió d’Honor Plata.

L’equip comandat per Enrique Sánchez Carboneras tindrà les baixes importants d’Arturo Nacher, Gabriel Navarro, Alex Soler i Xavi Furió; però el club ha pogut reforçar-se de bona manera amb les contractacions de Garikoitz Viguera (procedent de l’Eibar Eusubaloia), Guzmán Lázaro, Diego Montes (tots dos, del Llevant UE BM Marni) i Alberto Montiel (Vila d’Aranda). Montiel és el jugador més jove a debutar en la Lliga ASOBAL.

Amb el Pavelló El Canaló com a fortalesa, l’Handbol Mislata aspira a realitzar una gran temporada que el deposite en la Divisió d’Honor Plata. Aqueix pavelló és el que els qui dirigeixen al club somien que es convertisca en una cita obligada per a la gent de València que vulga veure el millor handbol nacional, articulant el competitiu amb el social.

Mauro Longarini, President d’Handbol Mislata, va afirmar que “El nostre objectiu principal és barallar els primers llocs en aquesta temporada, sobretot sabent que en la passada temporada els dos clubs que van aconseguir l’ascens van ser els del nostre grup. Comptem amb una gran plantilla que té experiència i hem pogut mantindre el bloc principal de la temporada anterior”. Sobre el treball de base, Longarini va agregar: “Sent un club de pedrera, el nostre altre gran objectiu és poder continuar inserint jugadors de la nostra base en el primer equip. Han sigut sis o set els que han treballat en pretemporada i l’objectiu del club és que puguen ficar-se en la dinàmica i comptar amb un planter llarg, que ens done garanties d’arribar al final de temporada amb molt d’oxigen”.

Handbol Mislata té un objectiu competitiu clar, però no descura tan molt com fa en paral·lel. El club compta amb handbol inclusiu, activitat que creix any a any. A més, ve de realitzar un Handball Fest que va reunir més de 800 jugadors i entrenadors i un Campus de Tecnificació amb quasi 60 atletes. Tot això, treballant també a accedir a fases finals de Campionat d’Espanya en les categoria de base. Arranca una nova temporada i Handbol Mislata aspira alt.

Sobre Handbol Mislata

El club es va fundar en 2005 i té el doble objectiu d’aconseguir el màxim nivell esportiu en l’handbol espanyol i actuar com a dinamitzador i integrador social local en l’Àrea Metropolitana de València en la seua condició d’escola esportiva de base. Actualment aposta per un projecte integral de 360° on l’esport, la salut, la diversió i la societat siguen un només.

TEXT:  Pablo Monti / Balonmano Mislata

Por Golsmedia