Més esport
»
»
»
»
»
Red Bull KTM Ajo confirma els seus pilots i Pedro Acosta ja es prepara per a Moto GP

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Pedro Acosta con su trofeo. Foto: Red Bull KTM.

Red Bull KTM Ajo confirma els seus pilots i Pedro Acosta ja es prepara per a Moto GP

Pedro Acosta con su trofeo. Foto: Red Bull KTM.

Red Bull KTM Ajo ha anunciat que Celestino Vietti (Fantic Racing) i la seua actual estrela de Moto3™, Deniz Öncü, formaran el seu equip del Campionat del Món de Moto2™ en 2024. Öncü, de 20 anys i guanyador de carreres de la Red Bull MotoGP™ Rookies Cup, va celebrar enguany les seues primeres victòries en Grans Premis amb l’equip i la KTM RC4 en Moto3™.

El ràpid i agressiu turc ja ha sumat 11 podis i la de 2023 ha sigut la seua tercera campanya de formació en el Campionat del Món. Actualment, és quart en Moto3™ i forma part de la renyida persecució pel títol. L’habilitat, el físic, l’actitud i la florent experiència d’Öncü signifiquen que està ansiós per portar la seua carrera al següent nivell.

Vietti ja compta amb sis victòries en Grans Premis tant en la categoria de Moto3™ com en Moto2™ i ha estat aprenent els secrets de Moto2™ durant 3 temporades. L’any passat els seus tres triomfs van marcar una clara capacitat per a marcar el ritme en el Campionat i ha tornat a pujar pel cap alt alt del podi durant 2023 fins hui.

Vietti ha format part de la VR46 Academy de Valentino Rossi i ara s’uneix a l’esquema de KTM per a aconseguir els pròxims objectius de la seua carrera. La notícia també significa que es confirma el pas de Pedro Acosta a MotoGP™. No obstant això, on correrà l’actual líder del Campionat del Món de Moto2™ és una cosa que encara no s’ha anunciat.

Aki Ajo: «Els últims anys en Moto2™ han sigut molt reeixits per a nosaltres i, per descomptat, hem gaudit treballant amb tots aquests pilots diferents. Enguany amb Pedro i Albert Arenas ha sigut molt intens i divertit; tots dos han millorat molt, hem aconseguit molts podis i fins i tot estem en el més alt de la classificació. L’any que ve tenim una nova alineació: Deniz Öncü i Celestino Vietti».

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor