Més esport
»
»
»
»
»
Carlos Sainz aconsegueix la victòria en el Gran Premi de Singapur

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
sainz
Carlos Sainz en pista durante el Gran Premio de Australia. Foto: Scuderia Ferrari.

Carlos Sainz aconsegueix la victòria en el Gran Premi de Singapur

Carlos Sainz en pista durante el Gran Premio de Australia. Foto: Scuderia Ferrari.

Carlos Sainz va convertir la pole position en la segona victòria de la seua carrera quan l’espanyol va mantindre a ratlla a Lando Norris i a la parella de Mercedes formada per Lewis Hamilton i George Russell, que es van estavellar en l’última volta, per a emportar-se una merescuda victòria en el Gran Premi de Singapur.

Sainz va mantindre el lideratge al principi, però com Charles Leclerc va optar per començar amb els blans, a diferència dels quals l’envoltaven amb els mitjans, el monegasc va poder saltar per davant de Russell pel segon lloc.

Però després que Esteban Ocon, que anava sisé en aqueix moment, es detinguera en la pista per un presumpte problema en la caixa del canvi, Mercedes va utilitzar el cotxe de seguretat virtual per a detindre als seus pilots i col·locar-los uns pneumàtics mitjans nous, preparant un final de tribuna.

Però a pesar que Russell i Hamilton van superar a Leclerc, no van poder avançar a Sainz i Norris, i l’espanyol li va regalar al seu ex company d’equip en McLaren alguna cosa de DRS en les etapes finals per a mantindre a la parella de les Fletxes de Plata i segellar una segona victòria de la seua carrera.

Les esperances de Russell d’un podi van acabar en la barrera de la corba 10 en l’última volta mentre buscava superar a Norris pel segon lloc, la qual cosa li va permetre al pilot de McLaren aconseguir el seu tercer podi de la temporada, mentre que Hamilton va obtindre el tercer lloc.

Leclerc va poder contindre al ràpid Max Verstappen pel quart lloc al final, amb el pilot de Red Bull recuperant-se d’una eixida difícil, que en un moment el va veure superat pels pilots líders per primera vegada aquesta temporada, per a prendre cinqué.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia