»
»
»
El Family Cash Alzira FS guanya el Trofeu Beteta

El Family Cash Alzira FS va aconseguir el Trofeu Beteta després de guanyar per 4 a 3 a Viña Albali Valdepeñas, un dels grans equips de Primera Divisió. Els de Braulio Correal aplegaren al descans amb un avantatge de tres gols, obra de Naranjo, Carlos Gómez y Joaki. No obstant això, els visitants empataren el partit a dos minuts del final gràcies a un gol de Moha i dos de Eloy Rojas des dels 10 metres.

Però quan feia la impressió que no es decidiria l’encontre als 40 minuts reglamentaris, un gol de Rafa Usín col·locà el definitiu 4 a 3 i, d’esta manera, el Trofeu Beteta es quedaria a casa. Ara, el pròxim repte dels alzirenys és començar a sumar a la competició domèstica, i este diumenge a les 17 h davant Córdoba Futsal tenen una gran oportunitat per a fer-ho.