Més esport
»
»
»
»
»
Honda presenta diferents novetats en el Test de Misano

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
marc
Marc Márquez durante la temporada 2022. Foto: Repsol Honda Team.

Honda presenta diferents novetats en el Test de Misano

Marc Márquez durante la temporada 2022. Foto: Repsol Honda Team.

El Test de Misano és sempre una data important en el calendari de MotoGP™, però a causa de les dificultats d’Honda i Yamaha, el Test Oficial post-GP de 2023 va ser enorme.

Honda i Yamaha. Les dues marques japoneses van portar a Misano les primeres versions de les seues màquines per a 2024 per a prestar especial atenció als comentaris de Marc Márquez (Repsol Honda Team). A continuació, aprofundirem en les novetats que vam veure per part de cadascuna de les marques:

Honda tenia un nou xassís, un nou bastó i noves fuites. Cal destacar que Honda no tenia un motor 2024 per a provar, per la qual cosa Márquez, Joan Mir (Repsol Honda Team) i Takaaki Nakagami (LCR Honda Idemitsu) van estar provant algunes coses noves amb el motor 2023. El xassís va suposar un gran canvi. Els tres pilots van esmentar que el nou xassís els va obligar a pilotar la moto d’una manera diferent, però no va resoldre completament els problemes d’agarre darrere amb els quals els pilots estan lluitant actualment.

El bastó és una àrea que Ducati ha revolucionat en els últims anys amb el seu ‘mass damper’. No ho sabem amb seguretat, però és possible que Honda haja fet el mateix. Les fuites també s’han actualitzat. La fuita inferior sembla ser molt similar, amb canvis menors.

No obstant això, la fuita superior és on vam veure un canvi lleugerament major. Segueix la mateixa idea de disseny, però s’han modificat els diàmetres dels tubs en algunes zones. Una raó per a això podria ser afinar el lliurament de potència del motor, la qual cosa al seu torn podria ajudar-los a guanyar agarre darrere. Els pilots no van comentar res sobre aquest tema, així que no ho sabem amb certesa.

Por Golsmedia