Més esport
»
»
»
»
»
Fernando Alonso es va quedar sense puntuar per primera vegada este any

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Fernando Alonso con el equipaje de Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Fernando Alonso es va quedar sense puntuar per primera vegada este any

Fernando Alonso con el equipaje de Aston Martin. Foto: Aston Martin.

La sort d’Aston Martin en les dues últimes carreres ha contrastat marcadament amb el bé que van començar la temporada, amb Singapur trepitjant-li els talons a la decepció general a Monza. Fernando Alonso almenys va acabar nové a Itàlia; a Singapur no va aconseguir marcar per primera vegada en 2023.

L’equip ja estava a la defensiva abans que començara la carrera, i Lance Stroll no va poder participar després de la seua forta caiguda en la classificació. Però amb Alonso començant entre els 10 primers, hi havia confiança que encara podrien sumar una bona quantitat de punts.

Però la carrera d’Alonso prompte va començar a enfonsar-se quan va pressionar massa per a arribar a boxs quan va anomenar el Safety Car, bloquejant-se i lliscant-se sobre la línia blanca d’entrada a boxs, la qual cosa li va valdre una penalització de cinc segons. I aqueix no va ser el final.

“Va ser una nit extremadament dura: tot el que podia eixir malament ens va eixir malament«, va dir Alonso. «És millor que haja succeït tot d’una vegada. Va ser una carrera per a oblidar, tot el que va eixir malament hui, un error en entrar en boxs, una parada en boxes lenta, falta de ritme en el cotxe. El bo és que va ser només una, tot estava concentrat en aquesta, així que esperem que al Japó ens reiniciem, vam aprendre coses d’aquesta carrera i millorem».

Per a sumar a la penalització de temps i la lenta parada en boxs, Alonso va aconseguir eixir-se de la pista en un moment, perdent encara més temps mentre lluitava per recuperar la temperatura dels seus neumàtics. Va acabar tornant a casa en un descoratjador lloc 15, sent l’últim home a travessar la línia.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia